ONZE VISIE

transparent, snel, overtuigend

PayTwelve heeft een duidelijke visie: wij stellen salesorganisaties in staat om het aanbieden van financiering en lease transparant, snel en overtuigend te maken voor klanten. Wij proberen daarbij het probleem op te lossen die klanten (mogelijk) hebben bij het betalen voor de producten en daarmee de verdere groei van salesorganisaties of een merk in de weg staan.

WIE WE ZIJN

PayTwelve is een technologiepartner voor salesorganisaties die betalen-per-maand willen inzetten voor meer verkoop zonder onnodige rompslomp.

In een klein team hebben wij de afgelopen periode de PayTwelve ontwikkeld. Wat inmiddels is uitgegroeid tot een salestool die breed inzetbaar is.

Wij willen toegevoegde waarde leveren met snelle, efficiënte en gebruikersvriendelijke aanvraagprocessen. Dit doen wij door de inzet van geavanceerde technologie en gerichte support.

ONZE BELOFTE

het beste aanvraagproces voor meer verkoop zonder onnodige rompslomp

Wij helpen salesorganisaties met een webshop of meerdere verkooppunten om zich effectief te richten op het maken van betaal-per-maand deals.

WET- EN REGELGEVING

Compliance & Privacy

Naleving van wet- en regelgeving is een essentieel onderdeel van elk succesvol betaal-per-maand programma. Onze technologieoplossing houdt rekening met de wettelijke vereisten in de dagelijkse aanvraagprocessen, waardoor het eenvoudig is om een betaal-per-maand programma van onze opdrachtgevers te ondersteunen.

PayTwelve - empowering financial services